Toimitusehdot


Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.10.2012 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy JuuEi Oy y-tunnus 2203652-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja lähetyskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www-e-one.fi tilauslomakkeella. Myyjä saa tiedon tilatusta tuotteesta sekä ostajan tiedot tilauslomakkeen välityksellä, jolloin lähetämme asiakkaalle sähköpostilla laskun jossa on viitenumero, pankkitilinumero sekä laskun loppusumma. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Maksaminen

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutapana on tilisiirto ennakkomaksuna, kansainvälinen verkkomaksujen toimittaja PayPal, käteismaksu tai luottokorttimaksu (Visa, Master Card, American Express).

PayPal maksuista vastaa
PayPal (Europe) S.à r.l.et Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered office: 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg
RCS Luxemburg B 118 349

Luottokorttimaksuista vastaa
iZettle
Kungsgatan 9
SE-111 43 Stockholm
Sweden
eMail: hello@izettle.com

Ennakkomaksu

Lähetämme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille IBAN: FI36 1525 3500 0882 55 BIC NDEAFIHH JuuEi Oy, laskun tietojen mukaisesti. Käsittelemme tilaukset kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.


Toimitusaika

Toimitamme tuotteita arkipäivisin. Varastotilanteesta ja pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 3 päivää - 2 viikkoa. EU-alueelle toimitamme tilauksen myös maarahtina. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan JuuEi Oy:n "Ajankohtaista"-osassa.


Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät rahti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pakettina, jota voi seurata Matkahuollon lähetystunnuksella. Lähetystunnus lähetetään asiakkaalle sähköpostilla. Mikäli toimitus halutaan "särkyvää" -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu Matkahuollon voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja maksuista ja toimitustavoista Matkahuollon sivuilta osoitteesta http://www.matkahuolto.fi


Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

• asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi
• sekä kopio JuuEi Oy:n laskusta / tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

JuuEi Oy
Puhuri 11 H 8
20900 TURKU 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.


Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen juuei.ltd@gmail.com, yhteydenottolomakkeella tai postitse:

JuuEi Oy
Puhuri 11 H 8
20900 TURKU

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut lähetyksessä, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio matkahuoltoon.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

JuuEi Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

© JuuEi Ltd 2013-2016