E-ONE


Mikä se on? Onko se lintu? Onko se fillari?

Se on sähköpotkulauta; kompakti, kestävä, ekologinen ja ennen kaikkea täysin saasteeton (ei pakokaasuja, ei mölysaastetta) kulkuneuvo ja kaiken lisäksi markkinoiden ainoa aito hybridi! Se se on. E-One on saksalaisten insinöörien kehittelemä sähkökäyttöinen potkulauta, joka palvelee kaikkia: junnuista vaariin. Se on kätevä, kompakti, luotettava, taloudellinen, tietysti myös luontoystävällinen ja ihan älyttömän hauska!

evolution3

E-One on omiaan myös messukäytössä. Pidemmätkin matkat taitat nopeasti, taloudellisesti, äänettömästi ja ekologisesti. Potkulaudan hankintahinta on huomattavasti huokeampi kuin maailmanmainetta niittänyt Segway. Sähköpotkulautaa on helppo myös kuljettaa mukana pienen kokonsa vuoksi.

Potkulauta on veneilijän ja matkailijan pakollinen varuste. Mikä onkaan kätevämpää kuin kruisailla vierassatamassa tervehtimässä muita, käydä vaikka kaupassa, hoitaa satamakonttorissa vierailu ja mennä vaikka uimaan. Käyttötarkoituksia on turha listata, niitä on lukuisia ja jokaisella omat tarpeet. E-One sähköpotkulauta mahtuu pieneen tilaan ja sen ottaa kätevästi mukaan veneeseen, matkailuvaunuun tai -autoon; mahtuu näppärästi myös auton takakonttiin. Kuljetusongelmia ei ole, vaikka autona olisi Smart.

Lisävarusteena saatavalla kassilla potkulauta kulkee mukana vaikka lentokoneessa.

E-One sähköpotkulauta ei ole mikään lelu. Sen kantavuus on 120 kiloa ja se on valmistettu parhaista saatavilla olevista materiaaleista. Muoviosia on pyritty tietoisesti välttämään. E-One on lähes kokonaan alumiinista.

Pienestä koostaan huolimatta potkulaudassa on tehokas ja huoltovapaa harjaton moottori (integroitu takarenkaaseen) sekä lähes pyörän kokoinen toimiva ja luotettava rumpujarru, joka varmistaa  pysähtymisen kovemmastakin vauhdista.

Potkulauta on varustettu 36-volttisella markkinoiden parhailla 8Ah:n LiFePo4-akulla, joka vie lautaa ja kuljettajaa ympäristöstä riippuen 20 km/h nopeudella aina yli 20 km matkan. Akku kestää ja kestää ja kestää...

Sähköpotkulauta on taloudellinen. Kompakti harjaton moottori toimii alamäessä KERS-laturina, joka muuttaa liike-energian takaisin sähköenergiaksi. Pieni jarrutus kytkee kineettisen energian talteenoton päälle ja toimii samalla jarruna (moottorijarrutus). Jos moottorin jarrutusteho ei riitä, rumpujarru varmistaa ettei vauhti pääse liian kovaksi.

Pienenä ja kompaktina laitteena potkulauta palvelee myös loistavana kauppakumppanina. Lisävarusteena saatava kauppakassi on kätevä lisävaruste.

Varaosien saatavuus on taattu. Sähköpotkulaudan voi halutessaan koota vaikka varaosista: jokainen osa voidaan vaihtaa ja varaosia on myös saatavilla.

Valmistaja antaa E-One potkulaudan kuluttaja-asiakkaille kahden vuoden takuun (akku 6 kk).

© JuuEi Ltd 2013-2016