Kuluttajat

E-One on jokaisen harrastajan ehdoton partneri, harrastitpa mitä tahansa :-)

Veneilijän pakollinen varuste. Mikä onkaan näppärämpää kuin käydä pikaisesti sähköpotkulaudalla kavereita moikkaamassa. Högsåran Farmors Cafe on lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana. Ulkosaariston luontoon on hieno tutustua ekologisesti, saasteettomasti ja lähes äänettömästi. Fillarikin on hieno peli - se vie tilaa vaan moninkertaisesti potkulautaan verrattuna.

E-One sähköpotkulauta mahtuu näppärästi matkailuautoon tai -vaunuun. Mikä onkaan näppärämpää kuin piipahtaa naapurissa kylässä tai tankata jääkaappiin pakolliset ostokset alueen lähikaupasta. Kauppakassiin mahtuu uskomaton määrä elintarvikkeita ja juotavaa. Pikakuljetuksella jäätelötkään eivät sula matkalla.

Käyttötapoja on juuri niin monta kuin käyttäjiäkin. Ajelihan Michael Schumacherkin sähköpotkulaudalla, vaikka varaa olisi varmasti ajaa vaikka millä menopelillä. Maikkelikin tietää sähköpotkulaudan edut: se on pieni, ketterä, nopea ja ennen kaikkea ekologinen tapa kulkea kun ympärillä on paljon ihmisiä, vaikka kuvan potkulauta onkin aika monsteri verrattuna täysin uuteen E-ONE potkulautaan!

Katso tapahtumakalenterista missä ja milloin potkulaudat ovat koeajossa. Jos olet lähistöllä, soita niin järjestämme Sinulle koeajotilaisuuden ilomielin!

© JuuEi Ltd 2013-2016