Yritykset

E-One on suunniteltu yrityskäyttöön!

Logistiikkakeskukset, postien jakelukeskukset, postitullit, joissa etäisyydet ovat pitkiä ja pienien pakettien ripeä siirtely on tarpeellista ja tai ihmisten täytyy kulkea pitkiä matkoja paikasta toiseen. Segwayt ovat vallanneet vahvasti kyseiset jakelukeskukset, mutta yhden Segwayn hinnalla saa 8 sähköpotkulautaa ja potkulauta on huomattavasti näppärämpi, pienempi ja ennen kaikkea kevyempi kuin Segway näin tehden tuotteesta myös turvallisemman käytössä.

Tehtaat ja toimistot, joissa etäisyydet ovat pitkiä. Kuinka paljon maksaa työntekijän käveleminen tehdashallin toisesta päästä toiseen kun hän voi taittaa matkan ¼ ajassa (kohtalainen kävelynopeus 5 km/h). Työajan tehostaminen on nykypäivää ja on ilmiselvää että jos työntekijä käyttää työmaallaan laahustamiseen useita tunteja päivässä, asialle kannattaa tehdä jotakin. Potkulaudan hankinta ei ole ilmaista, mutta pikaisella laskutoimituksella selviää kuinka paljon rahaa pystyy säästämään sillä että työntekijä on työpisteessä ripeästi. Lisäksi sähköpotkulauta on mukava tapa liikkua ripeästi. Maailmalla vastaavanlaisia laitteita käytetään autotehtailla ja monessa muussakin tehtaassa.

Huoltomiesten unelma: kevyt, pieni ja helppokäyttöinen. Tehokas tapa palvella asiakkaita nopeasti. Tyypillisiä käyttökohteita joista on kokemuksia ovat sairaalat, datakeskukset, tehtaat, voimalaitokset ja satamat.

Työnjohdon apuväline. On toki mahdollista, että työnjohto kulkee ympäri tehdasta autollaan, mutta sähkökäyttöinen potkulauta antaa hänelle ekologisen vaihtoehdon ilman päästöjä ja melusaastetta. Lisäksi potkulaudan ottaa helposti mukaan vaikka kokoustiloihin - parkkiongelmat ovat historiaa! Potkulauta on kuitenkin niin kevyt, että sitä kuljettaa helposti vaikka muutaman rappusen ylös (15 kg), Segway (47,7 kg) ei rappusia yhtä helposti nouse eikä laske.

Sairaalat, joissa on pitkät matkat, jatkuva kiire ja usein kyse ihmishengistä. Kevyt, nopea ja helppokäyttöinen potkulauta saattaa jonakin päivänä säästää ihmishengen tai useammankin. Lääkärit ja sairaanhoitajat joutuvat kulkemaan sairaalan sokkeloissa päivittäin useita kilometrejä paikasta toiseen - osaltolta toiseen. E-One helpottaa koko sairaalan henkilökuntaa huoltohenkilökunnasta kirurgeihin. Tuote on EMC tyyppihyväksytty EU:n normin 2004/108/EC mukaisesti.

Messukeskukset maailmalla ovat vuokranneet sähkökäyttöisiä kulkuneuvoja messuvieraille jo useamman vuoden ajan. Suuret messutapahtumat uuvuttavat niin esittelijät kuin messukävijätkin. E-One potkulaudat tarjoavat huomattavaa helpotusta messuvieraille jolloin messutapahtumasta saa tehokkaamman ja aikaa ei tuhraannu siirtymisiin. Sähköpotkulaudat tarjoavat pienen kokonsa vuoksi edun mihin kilpailijat tai muut sähkökulkuneuvot eivät pysty: niillä on helppo mennä niin ulko- kuin sisätiloissakin; ajaen tai taluttaen.

Lentokentät maailmalla ovat jo pitkään käyttäneet perinteisiä potkulautoja, sähköautoja ja Segway-laitteita. Sähköpotkulaudat ovat yleistyneet niiden hintaedun ja pienen kokonsa ansioista. Nopea, ekologinen, lähes äänetön ja täysin saasteeton vaihtoehto on kuin suunniteltu suuremmille lentokentille.

Tall Ships Race -tapahtumassa Helsingissä kesällä 2013 koeponnistettiin kolmea E-ONE sähköpotkulautaa! Viikossa lautoihin tuli kilometrejä lähes 300! Laitteet palvelivat yhteysupseereita kiireellisissä tapauksissa ja palaute oli pelkästään positiivista! 

Pyydä esittelyä, varaa koeajotilaisuus henkilökunnallesi. Tulemme mielellämme esittelemään E-One sähköpotulautoja!

© JuuEi Ltd 2013-2016